Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

CAMA Copenhagen Pusletaske

Alle nybagte forældre har brug for en pusletaske og CAMA Copenhagen har netop lanceret en super lækker pusletaske som vi her på Godtelotten.dk bare var nødt til at skrive en kort anmeldelse af 🙂

CAMA Copenhagen - Fed pusletaske i sort
CAMA Copenhagen – Fed pusletaske i sort

Om CAMA Copenhagen
Først lidt om CAMA Copenhagen, da du måske ikke har hørt om dem før… CAMA Copenhagen blev grundlagt i 2015 og er mærket bag funktionelle, kvalitets pusletasker i et tidsløst, skandinavisk design. Udover pusletasker designer CAMA Copenhagen børnetasker af høj kvalitet.

CAMA Copenhagen har fokus på miljøet, børnene og deres forældre. Det betyder, at de så vidt muligt, producerer produkter i økologiske og testet tekstiler. Cama Copenhagens vision er, at give forældre en hjælpende hånd i den travle hverdag, i form af smarte løsninger og enkelt design. CAMA ønsker alt det bedste for børnefamilierne.

Mobilt puslebord - Pusletaske fra CAMA Copenhagen
Mobilt puslebord – Pusletaske fra CAMA Copenhagen

Cama Copenhagen Pusletaske
Og så til pusletasken! Vi er vilde med det klassiske og enkle design og ikke mindst at CAMA Copenhagen pusletasken rummer alt det du har brug for, når du er på farten med dit barn.

Pusletaskerne fra CAMA Copenhagen er super praktiske og fungerer som mobilt puslebord, uanset hvor i verden du finder dig!

Der er tale om en kvalitetspusletaske til en skarp pris, der ligger væsentligt under konkurrerende mærker på markedet. Pusletasken er gennemtænkt ned til mindste detalje. Den er super velegnet til når familien er på farten.

Yderstoffet er quiltet med et lag vandafvisende polyester der gør, at man kan placere tasken på et ethvert tænkeligt underlag – uden at indholdet i tasken bliver vådt. Alt inderstof, som er i berøring med barnet er i enten økologisk eller øko-tex certificeret bomuld. Der er en kraftig madras indeni tasken og på hver side lommer til bleer, skiftetøj osv.

Når man ikke længere ønsker at gøre brug af puslefunktionen, kan denne del nemt tages ud af tasken. Nu kan tasken fungere som en helt alm. taske med ét stort rum, med 2 mindre lommer indvendigt. Selve tasken og alle lommer lukkes med lynlås.

CAMA Copenhagen pusletaske
CAMA Copenhagen pusletaske

Når pusledelen åbnes, er den foret med økologisk bomuld og inddelt med i alt 3 lommer af 34 cm brede og 2 lommer af 17 cm brede. Lommerne på pusledelen har magnetisk lukning. Nemt og praktisk at håndtere med én hånd! Madrassen er PVC-coated, så der ikke trænger fugt igennem madrassen. Lagenet er af Øko-tex bomuldsfrotté. Selve pusledelen holdes på plads af skjulte magneter i bunden af tasken. Denne pusledel kan blot tages ud og vaskes eller fjernes helt, hvis man vil bruge tasken, som normal taske.

CAMA Copenhagen - Pusletaske
CAMA Copenhagen – Pusletaske

Tasken har derudover 2 netlommer på ydresiden af pusledelen. Disse er tænkt til, hvis du hurtigt skal lægge noget i tasken og du derfor ikke behøver, at folde tasken ud.

Der er lange stropper, som både kan hænge over skulderen eller over styret på de fleste barnevogne. Tasken er enkel og rå i designet, med detaljer i okseskind der gør, at den også vil kunne bruges, til når farmand er afsted med den lille 🙂

Som en lille bonus fandt vi denne her korte video på YouTube, hvor Mia fra Parcellet.dk giver en detaljeret gennemgang af alle de gennemførte løsninger ved pusletasken fra CAMA Copenhagen. Pusletasken gennemgåes fra yderst til inderst, så du kan danne dig et ordentligt indtryk af tasken! 🙂

Mål: Højde: 33cm, Bredde top: 40cm, Bund: 13,5 x 45cm
Farver: Sort eller Grå
Pris: 999 kr. (Kan købes hos Kidz-World.dk, der har gratis fragt og leverer hurtigt!)

NYHED! Som noget nyt kan du også få en CAMA Copenhagen Pusletaske model Vega i lækkert sort Læder! Læs mere og find den til en skarp pris HER!

CAMA Copenhagen Læder pusletaske model VEGA
CAMA Copenhagen Læder pusletaske model VEGA

Konklusion
Her hos Godtelotten.dk er vi ikke i tvivl, CAMA Copenhagen har lavet et vaskeægte børnefamilie hit. Pusletasken er ikke bare i super høj kvalitet, den har nogle fede og brugbare detaljer samt en skarp pris. Godtelotten.dk giver CAMA Copenhagen pusletasken. 5 ud af 5 godter og tager en i sort, tak!

5 godter
Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMA Copenhagen pusletaske
Author Rating
51star1star1star1star1star
Vis knapper
Gem knapper