Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

Kan jeg overhovedet holde balancen…

…uden en klapvogn foran mig?

Storebror bliver 18 måneder om et kort øjeblik og så skal han starte i halvdagsvuggestue. Det betyder, at jeg får FIRE timer hver dag, hvor jeg ikke skal tage hånd om barnet… Og efter 18 måneder, hvor jeg stort set kun har været ude, når jeg har ham i klapvognen, så kan det da godt være, jeg lige skal lære at stå på egne ben igen.

Dog behøver jeg ikke bekymre mig synderligt om, hvor vidt dette overhovedet lader sig gøre for 3,5 måned efter vuggestuestart, så kommer Lillebror til og mon ikke hverdagen så atter er fuldt af klapvogne og hvad der ellers hører sig til.

Men inden Lillebrors ankomst, så indrømmer jeg blankt, at jeg glæder mig til lidt “mig-tid” og til at ting faktisk kun tager den tid, de tager, for med et lille barn om benet, så er den direkte vej ALDRIG den vej, man går.. Jeg satser dog stærkt på, at balancen hurtigt kommer tilbage og så skal timerne i “frihed” nydes.

Kan jeg overhoved holde balancen?
Kan jeg overhovedet holde balancen?
Vis knapper
Gem knapper