Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

EN lang lur – tak!

Da jeg gik på barsel med Storebror, som bestemt ikke sov særlig gode lure, så sagde alle med børn til mig. BARE vent til Storebror kun skal sove en lur hver dag, så begynder han at tage sig en rigtig god lang lur, så du lige kan nå at lade batterierne op, lave en god frokost eller måske tage en lille lur selv.

Jamen altså… Fantastisk.. Der stod jeg og gned mig i mine små morhænder over, at jeg endelig havde fået barnet over på en lur, så nu skulle frugten høstes og jeg skulle på det nærmeste have en halv fridag, mens barnet sov.

Storebror havde bare slet ikke samme holdning. Han sov en time.. 1 TIME.. Hvis jeg var virkelig heldig, så sov han halvanden, men så følte jeg også nærmest, jeg havde vundet 10 mio.kr. i LOTTO – og i øvrigt slappede jeg slet ikke af, for jeg troede hele tiden, han ville vågne.

Og atter en gang måtte jeg erkende at med børn, så ved man bare først, hvordan dagen bliver, når den er sluttet. Og i Storebrors manuskript stod/står der bare absolut intet om lange lure..

Men det er jo længe siden, så hvorfor alle de tanker omkring det?? Det er fordi, Lillebror sover en lur nu og har gjort det i et par måneder.. OG det virker sgu!! Barnet sover mellem 1,5-3 timers lur og jeg er næsten så forvirret over det, at jeg slet ikke ved, hvad jeg skal gøre med alt den tid. Det er måske derfor, der rent faktisk er kommet liv i bloggen igen!!

Fordi man på tre timer kan nå pænt meget – både når det kommer til praktik, afslapning og fuldstændig fred og ro.

Jeg kan lige så godt sige det.. Jeg er KÆMPE fan og kan skisme godt forstå, at jeg nogen gange havde lyst til at smide håndklædet i ringen med Storebror. Det er bare lidt nemmere at være en god mor (definition af god mor afhænger af dagsformen), når man rent faktisk lige får en pause og jeg er dagligt taknemmelig for, at Lillebror i den sammenhæng er “på mit hold”:)

En lang lur tak - ZzZ
En lang lur tak – ZzZ
Vis knapper
Gem knapper