Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

Fantastiske Storebror

Den bedste storebror nogen kunne ønske sig er blevet to år og Lillebror er blevet tre måneder.

Vores bekymring om søskendejalousi har Storebror gjort til skamme. Han er den sødeste kærligste storebror, man kan ønske sig. At hans betydning af ordet forsigtig, så er en del anderledes end vores.. Tja det gør Lillebror mere hårdfør og tvinger os som forældre til at give lidt slip – for de skal jo være sammen… Også selvom Lillebror får lidt hårdhændet nus og muligvis angst for legetøjsbiler, så er det småting. Nu er de to endelig i samme hus og det skal alle have lov til at nyde.

Og indtil videre har vi alle overlevet, vi prøver at tage “en dag ad gangen” for med så små børn, kan andet ikke svare sig – det er et galehus uanset hvordan og hvorledes man griber det an:-)

Og sådan må det være. Så vi lever i det og suger alle glæderne ud af de to kære drenge. Og jo det er også hårdt….

Men skulle jeg gøre det umulige og vride noget positivt ud af de første to måneder, så er det at hårdt ligesom har fået en lidt anden mening.

Pludselig er urolige nætter faktisk en fryd..For det betyder jo at Lillebror er hjemme hos os – i sin egen seng! Og Storebrors nye morgenritual gør os alle helt bløde i hjertet. Ind og ligge i vores seng og putte lidt og så snart han hører Lillebror, så skynder han sig over for at nusse og sige godmorgen, kærligheden vil ingen ende tage.

Lillebror og Storebror (og Kusine Ellen)
Lillebror og Storebror (og Kusine Ellen)
Vis knapper
Gem knapper