Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

3 år

Storebror er blevet 3 år. Den tredje fødselsdag altså er bare noget helt HELT andet. Jeg er lidt i tvivl om hvorvidt, det er forældrene eller barnet, der synes, den er mest magisk.

Sådan var det i hvert fald her hos os.

For pludselig er vores lille dreng blevet så stor, så begrebet at have fødselsdag er noget, han fuldstændig forstår! Og at se det lille menneske glæde sig til, at det nu var hans tur til at være noget HELT særligt, var virkelig magisk.

Vi startede med fejring i børnehaven, hvor han skiftevis lyste op og sendte generte blikke, mens de sang for ham. Og ifølge hans lærere havde han fortalt alt og alle, som han kom i nærheden af, at nu var det altså hans fødselsdag.

Vi fortsatte herhjemme på selve hans fødselsdag med med huset fyldt af glade gæster til kage, leg og hotdogs. Endnu engang solede han sig i al opmærksomheden, gaverne og en hel masse krammere.

Min mand og jeg sugede til os. Sugede al hans barnlige glæde og den mest fantastiske evne til bare at være til stede og nyde, at lige nu var det hans “15 minutes of fame”. For sådan er der ingen tvivl om, han følte det – og alle vi andre kunne mærke det på lang afstand. Det er skønt at blive “smittet” på den måde af sine unger. Man bliver ladt op og føler en glæde, som slet ikke kan beskrives.

Og Storebror synes, det havde været den bedste fødselsdag og det første han sagde, da han vågnede op dagen efter var: “Jeg er en stor dreng” 🙂

3 år
3 år
Vis knapper
Gem knapper