Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

Hvor bliver tiden af!?

Det er ni måneder siden jeg sidst har kigget på bloggen… Det er faktisk lidt vildt, for jeg aner slet ikke, hvor de ni måneder er blevet af. Lillebror er 14 måneder nu og Storebror fylder snart 3 år.

Livet har endnu en gang overhalet mig indenom og tiden er gået uden jeg har været opmærksom på det. Der er sket så mange ting og samtidig ikke ret meget på de ni måneder. Ungerne bliver større og mere dygtige og jeg får flere rynker. For man får vitterligt flere rynker af at få børn – og jeg ved godt hvorfor. Det er fordi, jeg bruger en kæmpe del af min dag på at smile, grine og fnise af alt det gøgl de to små tosser render rundt og finder på. Bevares, det bliver også til et par grå hår, men smilerynkerne fylder nu mest.

Derudover bruger jeg en del tid på at undres over, om tilstrømningen af legetøj vitterligt vil fortsætte!! Tanken om at Storebror snart bliver 3 år og dermed atter skal begaves, skræmmer de i forvejen overfyldte opbevaringskasser samt moderens dårlige samvittighed over ALT det, de to får “skrabet” sammen.

Udover det, så håber jeg, jeg kan finde skrivelysten frem igen og holde ved – uanset om det er en af de gode dage eller en af de mere udfordrende.

Hvor bliver tiden af
Hvor bliver tiden af
Vis knapper
Gem knapper