Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

Skifteholdsarbejde

Til trods for deres unge alder, så må jeg indrømme, jeg er mere end imponeret over de to knægtes koordinationsevne – hvordan de allerede nærmest er i symbiose med hinanden (og mod deres forældre naturligvis).

For mens Storebror har været syg, har det (hvis vi ikke var så trætte), nærmest været overvældende at se, hvordan de har kørt 24 timers skiftehold. Forstået på den måde, at når den ene sov, så var den anden vågen – dag og nat!!! Hvis arbejdstilsynet havde været her, så var der for alvor blevet ballade.

Helt ærligt.. Så bliver man altså lige en anelse presset, det anerkender jeg – og i nat hvor Storebror endelig sov godt, så sov Lillebror lidt dårligere end dårligt. Her var det helt sikkert et held, han ikke forstår, hvad man siger, for det var ikke just forelskede fraser, der kom ud af mors mund!!

Og her til morgen sker så det tarvelige… Lillebror vågner og lige som man prøver bare stadig at være lidt sur, så sender han det største og mest skønne tandløse smil og vupti så er nattens hændelse glemt!! De vinder og det er hver gang, jeg er imponeret over, at de i så tidlig en alder allerede har fuldstændig styr på at snøre deres forældre – og nej vi bliver ikke klogere, vi hopper glædeligt i hver gang!

Skifteholdsarbejde
Skifteholdsarbejde
Vis knapper
Gem knapper