Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

Det er bare bedst at være to

Her taler jeg om antal mennesker, man er om at have børn!

Hatten af for alle dem som fri – eller ufrivilligt er alene med deres børn og den største respekt for det, for det må virkelig være et puslespil, hvor brikkerne bare aldrig helt vil gå op. Selv har jeg lige været en del alene hjemme grundet en rejsende mand. Og bevares vi klarer det jo fint, selvom sygdom selvfølgelig altid rammer, når han er bortrejst, men kors hvor er det dejligt at scrolle ned på Iphonen og til stor lettelse se, at nu er gemalens fly endelig landet og snart er vi alle samlet igen.

Der er mange grunde til, jeg helst vil være sammen om det, men de to største rammer følelsesmæssigt og praktik:

  • Følelsesmæssigt fordi det bare er en skøn følelse at være sammen som familie og glæde sig over knægtens nye narrestreger og intense gætterier om, hvad det nye ord der kommer ud af munden egentligt skal betyde! Her har Storebror dog fundet ud af NEJ! Han siger ikke ordet, men han kan simpelthen ryste på hovedet, så vi er helt bekymrede for, om han kan tage skade af det:-)
  • Praktisk…Fordi det såre simpelt er møghårdt at være alene 24 timer i døgnet med en fantastisk skøn dejlig 19 måneders søn – som bare altid har krudt bagi og ikke spilder tiden med at sove!
Mor og far - Bedst at være to
Mor og far – Bedst at være to
Vis knapper
Gem knapper