Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

The Fairytale Company

The Fairytale Company - Logo

Hos Godtelotten.dk kan vi godt lide eventyr! Derfor kan vi også godt lide The Fairytale Company og vi synes det var på sin plads at dele vores erfaringer via en lille anmeldelse af firmaet.

The Fairytale Company er faktisk et dansk firma som har vokset sig stort over årene (se mere om deres historie længere nede i artiklen). Indsigten bag firmaet er at børn elsker de klassiske eventyr og tegnefilm og at der som forældre ikke findes noget bedre end at kunne glæde ens børn med lækre produkter der har favoritprinsessen eller action-helten trykt på!

I deres webshop finder du alt fra Disneys prinsesser, vilde actionhelte som Spiderman over klassikere som My Little Pony og Rasmus Klump til Minions, Postmand Per og Gurli Gris.

Tænk hvis alle dine yndlingsfigurer var samlet ét sted. Tænk hvis du kunne få dem på det sejeste tøj, de sjoveste tasker og en masse andre fantastiske ting og sager. Tænk engang. Det er lige præcis, hvad du kan hos The Fairytale Company.

The Fairytale Company udvalg og mærker
The Fairytale Company har VILDT mange mærker at vælge imellem, så hvadenten dit barn er vild med Star Wars, Anders And, Batman eller Violetta finder du det i deres webshop! Shoppen har altid flere end 1000 varer på lager i en masse forskellige kategorier: Børnetøj, børnesko, legetøj, sengetøj, skoletasker og skoletilbehør, børnemøbler samt accessories – alt med børnenes favoritfigurer.

The Fairytale Company udvider med nye kategorier stort set hver måned så du vil næsten altid opleve nye varer når du besøger deres webshop. De nyeste kategorier der netop er tilføjet er løbehjul, cykler til de lidt større børn og en masse legeting til stranden til de lidt mindre.

Bedst af alt, deres side fungerer rigtig godt og har en masse muligheder for at søge på sitet eller bruge filtre til at sorterer søgeresultaterne med. Med over 1000 forskellige varer kunne det let blive lidt uoverskueligt, men hvis du på jagt efter en bestemt figur så finder du nemt alle varerne med denne figur i hovedmenuen på forsiden.

The Fairytale Company - Top mærker
The Fairytale Company – Top mærker

Udover overnævnte varer så har The Fairytale Company også en hel sektion af deres webshop dedikeret til børnefødselsdage. Her finder du alt hvad du skal bruge til at dække et festligt bord til børnefødselsdagen så du kan lave den sejeste temafest med dit barns favoritfigur! Her er alt fra tallerkener, plastikduge og balloner til hatte og banners – start med fødselsdags-invitationerne så er du godt på vej til den perfekte børnefødselsdag!

Tjek deres imponerende fødselsdagsudvalg på denne side, hvor du bl.a. finder Skylanders, Ninja Turtles, Barbie, Disney prinsesser (Frost/Frozen) og gode gamle Minnie Mouse!

Tænk hvis du kunne ønske dig figurerne i gave. Eller få dem på duge, servietter, paptallerkener, plastikkrus, pynt og alt muligt andet sjovt til din fødselsdagsfest. Tænk engang. Det er lige præcis, hvad du kan hos The Fairytale Company.

The Fairytale Company - Børnefødselsdage
The Fairytale Company – Børnefødselsdage

Sidst men ikke mindst har The Fairytale Company også altid gode tilbud på deres “Daily Deal” side og i deres “Outlet” (udsalg) kan du nemt spare mellem 50-70% på lækkert børnetøj og andet godt!

Fragt, levering og bonus
The Fairytale Company tilbyder super hurtig levering – faktisk dag-til-dag levering. Dvs. bestiller du i dag inden kl. 12 så har du dine varer i morgen (så ingen stress, hvis du er sent ude og mangler en gave eller lignende! :-)) Bedst af alt, der er gratis fragt hvis du bruger over 500 kr. og firmaet pakker også gerne din gave ind, vel og mærke uden at det koster ekstra! Det kalder vi god service! 🙂

Endnu bedre er det at du på hvert køb optjener 6% bonus som du kan bruge næste gang du handler. The Fairytale Company kører løbende (oftest flere gange ugenligt) spændende kampagner med gode tilbud så hold godt øje med deres forside!

Derudover giver de ubegrænset returret dvs. de tilbyder ubegrænset returret til dig eller modtageren af en gave købt hos The Fairytale Company – så længe varerne er returneres ubrugte og i original emballage.

Konklusion
Med et fantastisk STORT udvalg, billige priser og gode tilbud samt super hurtig levering og gratis gaveindpakning kan vi ikke andet end være vilde med The Fairytale Company!

Oveni får de på Trustpilot 9,6 så her hos Godtelotten.dk kan vi ikke andet end give The Fairytale Company 5 ud af 5 store godter!

5 godter

Tænk hvis du kunne klæde dig ud som dine favoritfigurer. Blive en del af magien. Og lege dig helt ind i deres eventyrlige univers. Tænk engang. Det er lige præcis, hvad du kan hos The Fairytale Company.

The Fairytale Company - Summer Sale op til 70% rabat
The Fairytale Company – Summer Sale op til 70% rabat

The Fairytale Company’s historie
The Fairytale Company’s slogan er: “DER ER ANDET I VERDEN END EVENTYR/MAGI/DRØMME/SUPERHELTE/EVENTYR – BARE IKKE I VORES!” og det passer meget godt på deres sortiment og som beskrevet ovenfor. The FairyTale Companys historie går helt tilbage til 2011 og de har siden da gang på gang udvidet forretningen med nye spændende varer og ikke mindst markeder:

2011
Der var en gang for længe, længe siden – helt tilbage i den herrens år 2011. Den gang var det næsten umuligt at opdrive produkter med alle de kendte figurer fra film og TV og som børnenes elsker. Nød lærer som bekendt nøgen kvinde at spinde – det måtte med andre ord gøres noget. The Fairytale Company blev lanceret i 2011 med formålet at skabe et online mekka af produkter med alle de kendte figurer. Udgangspunket var de klassiske Disney Figurer, men det blev hurtigt klart at også karakterer relateret til TV serie og spil var populært.

2012
Efter et par hæsblæsende måneder i bedste ”Hjulben” tempo blev pladsen for trang og The Fairytale Company flyttede til nye og større lokaler i Helsinge, 45 kilometer nord for København. Her er vores lager og kundeservice samlet under samme tag og her bor vi endnu. 2012 var også året hvor vi fik mod på mere og begyndte forberedelser til lancering på de Svenske og Norske markeder.

2013
I 2013 kunne vi fejre 2-års fødselsdag. Når man er 2 år ,så kan må gå og løbe og når man er en mindre spirre-vip så synes man det er sjovt at løbe stærkt og fartgrænserne testes jævnligt. Det betyder lidt knubs en gang imellem, men det bliver hurtigt sjovt igen. I 2013 kom der for alvor fart over feltet. Der blev lanceret web-shops i Sverige og Norge og samtidig opkøbte The Fairytale Company virksomheden Hiphiphurra med webshops i Danmark og Sverige. Med et slag blev sortimentet udvidet til også at omfatte fødselsdagsservice.

2015
I slutningen af 2014 blev det besluttet at den nordiske forretning skulle udvides til en Europæisk ditto. 2015 blev året hvor The Fairytale Company blev lanceret i Tyskland og United Kingdom. Samtidig hermed blev også vores internationale online shop lanceret.

The Fairytale Company - Pokemon Go med 15% rabat
The Fairytale Company – Pokemon Go med 15% rabat
Summary
Review Date
Reviewed Item
The Fairytale Company
Author Rating
51star1star1star1star1star
Vis knapper
Gem knapper