Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

Gro Clock – Sovetræner Ur

Hvordan lærer man sit barn at sove igennem om natten og ikke at stå for tidligt op? Prøv Gro Clock, et sove ur der hjælper dit barn med at oparbejde en fast soverytme og skabe de faste rammer, barnet har brug for så det sover længe!

Lyder dette for godt til at være sandt? Det troede vi også her hos Godtelotten.dk, men til vores store overraskelse viste det sig at virke! Læs herunder vores anmeldelse og om vores erfaringer med sovetræneren Gro Clock.

Gro Clock
Gro Clock

“Når man ikke kan klokken, kan det være rigtig svært at vide hvornår man må stå op!”

Børn skal have faste rutiner
Dårlig nattesøvn rammer både børn og forældre hårdt, og hverdagen bliver ekstra hektisk. Søvn er et must, fordi søvn får kroppen til at slappe af. En god nats søvn skal både bruges til at fordøje dagens mange indtryk og til at få fornyet energi til den kommende dag. Det gælder både børn og voksne, men for børn er det især vigtigt med faste rutiner, der skaber tryghed og genkendelighed.

Det er vigtigt at det er rart og trygt for børn at gå i seng – faste sengetider sikrer, at barnet får tilstrækkelig søvn og det kommer bag på mange forældre, hvor tidligt barnet faktisk bør lægges (For rigtig mange småbørn er det allerede omkring kl. 18.30!). Børn har et fast søvnvindue på 15-20 minutter, hvor de kan falde i søvn. Hvis ikke søvnvinduet rammes, må børn og forældre vente 20-40 minutter til det næste søvnvindue, og det kan skabe frustration både hos barnet og hos forældrene.

Det er her Gro Clock kommer ind i billedet. Sove uret hjælper nemlig børnefamilier til at få skabt de gode putterutiner, der sikrer, at hele familien får den nødvendige søvn!

“Soveuret Gro Clock fortæller barnet, hvornår det er sovetid, og hvornår det er stå-op-tid på en børnevenlig måde, der forener både leg og læring”

Gro Clock – Uret der får barnet til at blive i sengen hele natten
Gro Clock er grundlæggende et ur til børn, som ikke er store nok til at kunne klokken endnu. Det kan bruges fra 2-2,5 års alderen og er et såkaldt soveur, der hjælper med at skabe gode soverutiner og derved sikre at hele familien får en god nats søvn.

Gro Clock - Søvntræning for børn
Gro Clock – Søvntræning for børn

Gro Clock virker på den måde at du viser dit barn Gro Clock dag/nat uret og fortæller, at når uret viser stjerner er det tid til at sove og når uret viser en sol, må man gerne stå op.

Du indstiller derefter den tid barnet må stå op på (f.eks. kl. 06.30) og når lilleputten skal sove, aktiverer du uret og solen “går ned” og sovende stjerner i et afdæmpet blåt skær vises. Løbende gennem natten aftager stjernerne så og kl 06.30 skifter uret over til at vise en glad og skinnende sol, der dermed signalerer til barnet, at nu er det tid til at stå op. Om natten er den sovende stjerne omkranset af mindre stjerner, der forsvinder en efter en i nattens løb – så vågner barnet i løbet af natten, signalerer stjernerne, at det stadig er sovetid.

Gro Clock - Æske og bog mv.
Gro Clock – Æske og bog mv.

Sammen med uret følger også en fin lille bog “Den sovende gård” som man læser med sit barn som godnathistorie.

Hjemme hos Godtelotten.dk tog det ca. en uge at køre den nye rutine ind med Storebror på 26 måneder og nu synes han det er det er hyggeligt at læse godnathistorien og sammen “finde” stjernerne og om morgenen når han vågner og ser at solen står op, er han helt oppe og ringe! Som sagt troede vi aldrig at en søvntræner som Cro Clock ville virke, men da Storebror aldrig har været en god sover var det bestemt et forsøg værd! Til vores store overraskelse virkede det altså og vi kan i dag ikke være foruden dette soveur!

Gro Clock - "Sleppy Farm" godnatlæsningsbog der medfølger
Gro Clock – “Sleppy Farm” godnatlæsningsbog der medfølger

Herunder de vigtigste features fra det smarte patenterede system der gør at dit barn ved, hvornår det er nat og man skal blive i sengen og hvornår det er tid til at stå op:

  • Indstil hvornår barnet skal stå op og hvornår det skal sove
  • Lær dit barn hvornår det er nat og dag
  • Læs den medfølgende godnatbog højt
  • Mål: 14,5 x 5 x 12,5 cm

Når barnet bliver ældre og er klar til at lære klokken, kan Gro Clock vise klokken som et digitalt ur.

”God søvn er måske den mest oversete trivselsfaktor hos både små og ældre børn. Søvn har en vanvittig vigtig rolle, når vi tænker på barnets vækst, udvikling, sundhed, indlæring og selvfølgelig humør” Vibeke Manniche – læge og foredragsholder

Konklusion
I de fleste småbørnsfamilier er søvn en mangelvare! Den gode nyhed er, at det kan lade sig gøre at skrue på de morgenfriske børns indre vækkeur og lære dem at sove lidt længere med Gro Clock. Og her hos Godtelotten.dk er vi ikke i tvivl, Gro Clock er et KÆMPE hit hjemme hos os og derfor giver vi uret 5 ud af 5 godter!

5 godter

Du kan bl.a. købe uret her til blot 297 kr. (inkl. gratis fragt) – en lav pris ift. hvad det kan gøre for hele familiens nattesøvn!

“For lidt søvn er ikke godt for nogen… Som voksen bliver man uoplagt hele dagen, og får børnene sovet for lidt, kan det mærkes på deres energi og humør hele dagen. Der er ingen tvivl om, at det er meget sjovere for både børn og forældre, hvis alle får en god nattesøvn. Netop derfor skal du prøve Gro Clock!” – Godtelotten.dk

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
2 based on 1 votes
Brand Name
Gro Clock
Product Name
Gro Clock
Price
DKK 399
Product Availability
Available in Stock
Vis knapper
Gem knapper