Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

Lidt til eftertanke

Jeg faldt over nedenstående artikel fra en hjemmegående mor en dag, hvor jeg mest havde lyst til at sælge både unger og mand – eller selv købe en envejsbillet LANGT væk! Jeg var faktisk villig til hvad som helst, hvis jeg bare for en gangs skyld kunne få lidt fred.

Men så læste jeg denne artikel: “The Nights are so long”

Lynhurtigt droppede jeg flytte- og salgsplaner og sad med tårer i øjnene, den artikel er bare spot on… For kors hvor kan dagene (og specielt nætterne), nogen gange være så uendeligt lange, at man kan tvivle på, hvorvidt de nogensinde slutter, men årene… Ja de er bare ALT for korte! Væk er mine små babyer og to flotte fyre vokser op og bliver de skønneste små mennesker.

Helt galt gik det – og jeg har nu forbud mod at læse lignende artikler – samme aften, da jeg lige fortalte min kære husbond, at jeg da havde en lille uskyldig tanke om, at vi måske skulle overveje at få nummer 3, fordi de andre er blevet “så store”! Hans definition af “store” var dog ikke lige 15 måneder og 3 år, så den er lukket. Altså lukket lidt i hvert fald:-)

PS. Fik jeg nævnt, jeg slet IKKE ville have børn, det var mandens ide:-)

Lidt til eftertanke - The nigths are long
Lidt til eftertanke – The nigths are long
Vis knapper
Gem knapper