Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

Sygdom

Nu står sygdom næppe særlig højt på nogens ønskeseddel, men pludselig får det ord også et ekstra nøk op! Som oftest står god søvn øverst på min ønskeseddel hos sønnike men efter tre sygdomsforløb af en uges varighed og den sidste med en indlæggelse, så vil jeg bare gerne ønske mig et barn, som ikke skal kæmpe med sygdom. Jeg skal skynde mig at sige, at det heldigvis ikke er noget alvorligt, så vi kunne være meget værre stillet, men det er bare benhårdt at se det lille menneske have det skidt uden rigtig at kunne gøre noget ved det!

Selvfølgelig hjælper vi alt, hvad vi kan og der er lettet gevaldigt på den strenge mors normale diktatoriske regler, når det kommer til fjernsyn og sutten og jeg stryger til køkkenet i tide og utide, hvis der bare er det mindste tegn på, jeg kan servere noget, han gerne vil spise. Nu er han endelig frisk igen og klar til en ny omgang vuggestue og i mens vil jeg rende rundt med kroniske krydsede fingre for, at han ikke er syg igen om tre uger!!

For både mor, far og barn har lejrkuller efter så længe hjemme, så nu vil vi sætte pris på en rigtig leverpostejshverdag med overdrevne mængder af rutiner, gentagelser og forudsigelighed.

Godtelotten.dk - Sygdom
Godtelotten.dk – Sygdom
Vis knapper
Gem knapper