Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

Dracula Bolcher (Mega)

Dracula MEGA - Lakridsbolcher fyldt med lakridspulver
Dracula MEGA – Lakridsbolcher fyldt med lakridspulver

Her hos Godtelotten.dk er vi helt pjattede med slik og især saltlakrids og salmiak bolcher! Derfor tænkte vi det også var på sin plads at lave en lille anmeldelse af en af vores yndlings lakridsbolcher, nemlig Dracula Mega.

Draculas historie
Draculas historie tager sin begyndelse i slutningen af 1970´erne, hvor man første gang kunne sætte tænderne i det stærke bolsje. Men først i 1986 ankom Dracula til Danmark og er med tiden blevet et af de bedst sælgende bolsjer i Danmark.v

Udover at være en salgssucces i hele Skandinavien, så har Dracula bolsjet også stor succes i vores Nordiske broderland Finland. Finland er som bekendt berømte for sine fine lakrids-traditioner, og derfor var det en stor erkendtlighed, da Dracula bolsjet for få år siden fik det finske Nærings- og Nydelsesmiddelforbunds højeste udmærkelse for kvalitet!

Ifølge folkene bagved Dracula bolchet, så er det Danmarks allermest solgte bolcher, hvilket må være grund nok i sig selv til, at prøve det.

Dracula Mega
De stærke Dracula bolcher bliver af mange betragtet, som bolcher i en klasse for sig selv. Det klassiske Dracula bolche opstod og bed sig, som nævnt ovenfor, fast på det danske slikmarked for mere end 25 år siden. Siden er Draculaserien vokset og Dracula Mega er resultatet af en massiv efterspørgsel fra danske slikmunde (herunder Godtelotten.dk) med hang til stærke bolcher!

Dracula Mega bolcher med fyld
Dracula Mega bolcher med fyld

Hvordan smager det så? Det klassiske stærke Dracula bolche er stærkt og eftersom det af mange betragtes som værende et af de stærkeste bolcher på markedet, så er der nok noget om snakken. Dracula bolcherne smager af lakrids men hvad der gør bolchet ekstra godt er det stærke salmiakpulver som er at finde på overfladen. Dette er også grunden til, at folk har en tendens til at spise bolchet på 5 sekunder – hvor alt pulveret slikkes af – og så ellers tage et nyt bolcher for, at få den stærke smag igen. Og det er her at Dracula Mega er en genial opfindelse! Her har folkene bag Dracula nemlig gjort det normale Dracula bolche lidt større og proppet det med endnu mere af det lækre salmiak pulver!

Dracula Mega er altså et STORT (eller mega om man vild 🙂 ) bolche med den klassiske stærke Draculasmag – og så er det endda også fyldt med Draculapulver, så Draculaoplevelsen varer ved hele bolchet igennem. Dracula Mega bolchet er således et bolche man skal prøve én gang – og så kan du formentlig ikke stoppe igen!

Her hos Godtelotten.dk giver vi det derfor 5 ud af 5 godter!

5 godter

Dracula bolcher - alle varianter
Dracula bolcher – alle varianter

Læs mere om Dracula på Dracula.dk

Summary
Review Date
Reviewed Item
Dracula Mega bolcher
Author Rating
51star1star1star1star1star
Vis knapper
Gem knapper