Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

Han kan gå!

Lillebror begyndte at gå for en god måneds tid siden og efter lidt “diskussion” frem og tilbage, er det også lykkes at få sko på de små søde fusser.

Og når man har en Storebror som elsker at være ude og lege, løbe, kaste bolde og bare tosse rundt, så bliver det faktisk en del nemmere, når Lillebror også går. For nu er det bare at smide et par sko på hver af ungerne og finde et sted, der er “Lillebror sikkert” og så nyder de bare begge to at suse rundt og lege.

Det er også tydeligt, at Lillebror nyder friheden og for hver dag bliver motorikken bedre. Til gengæld er klapvognen ikke så stort et hit, hvorfor i alverden skal man nu sidde der, når man selv kan gå?! Udfordringen (synes moderen) er dog, at Lillebror stort set altid vil den modsatte vej af hvad vi egentligt skal og samtidig tror han, at alt der kan samles op SKAL samles op og puttes direkte i munden:)

Den eneste der faktisk kan få ham til at gå i den rigtige retning uden afvigelser, er Storebror. Hvis han tager Lillebror i hånden og går afsted, så bliver Lillebror så ovenud lykkelig – og kigger med store beundrende øjne på Storebror – og følger ham uanset hvilken vej turen går.

DET er skønt at se, at Lillebror rent faktisk kan gå i den rigtige retning og så bliver mit moderlige hjerte så varmt af at se de små trøfler hygge sig sammen.

Han kan gå!
Han kan gå!
Vis knapper
Gem knapper