Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

Postmand Per

ORK…. Er der en person, jeg er virkelig træt af, så er det godt nok Postmand Per. Samtidig er han nærmest uundværlig, da det stort set er det eneste fjernsyn Storebror gider se – reminder til mig selv om at udvide Lillebrors horisont, så vi ikke får helt kuk af alt det Postmand Per!

For jeg kan faktisk slet ikke undvære ham – det kvarter et afsnit tager passer lige nøjagtigt med, at de fleste ting til aftensmaden kan gøres klar (resten er klaret i den alt for korte lur knægten tager) og der er nogenlunde fred til maden er på bordet og farmand hjemme fra arbejde.

Men for at det ikke skal være løgn, så har Postmand Per også sneget sig ind i de voksnes samtaler og til stor skræk og rædsel – men i fulde alvor – kan min mand og jeg sidde og diskutere hvor uduelig Postmand Per er, at det er utroligt han får en guldstjerne for sin flid, når der ALDRIG kommer en pakke frem uden en eller anden form for udfordring og sidst men ikke mindst er vi meget engagerede i at finde ud af, hvad det egentligt koster at sende en pakke med det postvæsen for med deres “flåde” af biler, motorcykler og helikoptere så er det en gåde, hvordan de får økonomien til at hænge sammen… Vi kan jo alle se hvor svært Post Danmark har det!

Postmand Per
Postmand Per og hans lille kat Emil
Vis knapper
Gem knapper