Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

3. Trimester

Da jeg ramte uge 28 i min graviditet, mødte jeg en veninde som lettere opgivende kiggede på mig og sagde “åh 3. trimester – det er sgu bare ikke så sjovt!”. Jeg smilede og sagde at det nu nok skulle gå, for jeg havde det sådan set rigtig godt! Jeg kan da godt huske fra min første graviditet, at jeg ikke sov fantastisk til sidst, men det var vist også det (evnen til at fortrænge er intakt på visse punkter eller også er tingene bare lidt anderledes, når man har en knægt på snart 20 måneder i forvejen:-)).

Men så i fredags ramte det mig… Med et brag og ganske ubelejligt! Morgenkvalme og træthed dukkede pludselig op igen og oveni det skal den så efterhånden velvoksne mave lægges… OG dårlig nattesøvn inklusiv kramper i benene og den “udefrakommende” hændelse at min mand skal ud og rejse igen. Facit giver en kvinde som efterhånden er lidt træt af at være gravid. MEEEEN som heller ikke er klar til Lillebrors ankomst for som tidligere nævnt, så skræmmer det her “mor til pseudotvillinger” mig fuldstændig vanvittigt.

Så jeg sætter min lid til at kvalmen og trætheden forhåbentligt fortager sig igen og at Lillebror holder sig indenbords 6 uger endnu:-)

3. Trimester
3. Trimester
Vis knapper
Gem knapper