Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

Super Mom!

Super mom… Æh bestemt ikke lige de ord, som falder mig ind, hvis jeg skal beskrive mine egne evner som mor!

Ikke desto mindre så var det de ord, lederen af en vuggestue sagde om mig. Det ville jo være uhøfligt at skrige af grin, så i stedet takkede jeg ydmygt. Men en ting er sikkert, de øjeblikke hvor jeg har følt mig som en super overskudsagtig super mor kan tælles på meget få fingre.

For jeg føler aldrig helt, jeg gør det godt nok! Og det fik mig til at tænke, hvornår er man egentlig en SUPER MOM… Hvilke betingelser skal være opfyldt og hvem bestemmer egentligt, om man så opfylder disse krav?? Jeg har en veninde, som altid virker fuldstændig “på” og overskudsagtig i rollen som mor. Men hun er i denne weekend sendt på hotel af hendes mand, fordi hun var ved at få nok af det hele. Stor respekt for dette for det fortjener hun helt sikkert, men det er vel meget klassisk af mig at tro, at alle andre end mig bare drøner derudaf uden behov for at få trukket stikket. Og det med at trække stikket har jeg fundet ud af er uendelig svært.

For selvom jeg gerne vil, så kan jeg jo altid liiiiiiiigeeee gøre lidt mere, hvis jeg mod forventning skulle få fem minutter fri. Jeg håber inderligt, jeg finder bremseklodsen til altid at ville lige sørge for lidt mere inden Lillebror ankommer – både for mine tre drenges skyld men i bund og grund også for mig selv!

Super mor
Super mor!
Vis knapper
Gem knapper