Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

Ting og ord jeg for tiden undres over!

En lidt underlig overskrift men når der endelig er tid til at tænke en ærlig tanke, så er det til tider de mærkeligste ting, min hjerne vælger at bruge sin energi på! Sjovt nok omhandler tankerne som regel noget, der har med det at have et barn at gøre…

Tænder! Jeps lige nu døjer vi atter en gang med nye tænder på vej. Det er meget tydeligt, når det er den tid for løbende næse, “løbende” bagdel, potentielt lidt feber og en søn som tydeligvis lige er gået et “gear op”, når det kommer til temperament. Og stakkels alle de børn der skal igennem det, for det må ikke være rart med kløende bisser og ingen mulighed for at gøre noget ved det. Og så til den fjollede tanke.. Tænk alt det energi der nu bruges på at de tænder kommer ud og om så cirka 5 år så skal de alle sammen “hives” ud igen og nye skal til! Jeg kan jo godt se, at vi ikke kan have det lille tandsæt hele livet, men det virker som om, det ikke er helt gennemtænkt, når man tænker på, hvor fint mennesket er indrettet.

Fødslen! Når nu vi er ved ikke gennemtænkte ting! Jeg forstår det simpelthen ikke, ligesom i “hvad fanden gik der galt, da det blev besluttet, at sådan skulle barnet ud”. Vi spoler lige lidt tilbage først..Hvis vi tænker på undfangelsen og graviditeten, så må man jo sige, at det er imponerende, hvad kroppen kan. Tænk at vi som mennesker kan skabe noget så fantastisk som et nyt liv og at det nye liv dannes lige inde i kvindens mave. Det er unægteligt noget af det mest vilde.. Og her er min pointe så! Når hele processen i at skabe et barn er så overlegen, hvorfor dælen har man så ikke ført det overlegne hele vejen igennem processen og ladet det barn komme til verden på en lidt mere yndefuld (og smertefri) måde!

Morgenkvalme! Her er det ordet, jeg tænker på. Jeg hader simpelthen det ord, det er det mest misvisende ord nogensinde og det burde forbydes ved lov. Jeg har haft det relativt dårligt i begge mine graviditeter og det er her min manglede forståelse for ordvalg er opstået. For den kvalme jeg har haft burde hedde DØGNKVALME..24 timer i døgnet hvor man bare venter på, at her da på et eller andet tidspunkt MÅ blive bedre for ellers, så kan livet lige så godt slutte. Okay det lyder måske lidt overdrevet men ikke desto mindre, så er det cirka sådan mine tanker har været!

Der er garanteret masser af andre ting og ord, jeg kommer på, men lige nu ligger disse tre højt på listen – en er frisk i erindring, en gennemgår vi lige nu og en er ventet med rædsel.

Ting og ord jeg for tiden undres over
Ting og ord jeg for tiden undres over
Vis knapper
Gem knapper