Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

Gro Clock uret – han sover sgu længere!

Storebror har de de største dele af sit liv ment, at vi helst skulle så tidligt op som muligt..

For man skal da have noget ud af dagen ikk?

Ikke noget vi var helt enige i, da den ofte stod på “morgenhygge” før kl 6 om morgenen – både hverdag og weekend!

Og ærligt talt så er der noget psykologisk ubehageligt i at se, at det første ciffer på uret starter med 5!!! Udover den tydeligvis egoistiske del i det, så kunne vi også mærke, at Storebror var træt og ikke veludhvilet.

Her kommer så min evigt løsningsorienterede og gadgetfikserede mand ind i billedet! Det er jo to fantastiske egenskaber at have, men de kan også indimellem drive mig helt til vanvid – nogle ting skal ikke løses og gadgets hører ikke rigtig til hos en, der helst skriver i hånden og sikkert stadig ville have fastnet telefon og modem, hvis ikke gemalen havde taget over (gæt hvem der opdaterer bloggen:-)).

Ind med pakkeposten kom (endnu) en pakke. Denne gang med et lille fint ur – som viser sol og gult, når man “må være vågen” og måner, stjerne og blåt, når man skal sove. WHAT!! Havde vi lige brugt penge på det – jeg var allerede klar til at sælge det videre og ikke videre begejstret, for hvad pokker skulle det kunne hjælpe?!

Men jeg har måtte bøje mig i støvet, lade mig imponere og give en kæmpe klapsalve til min mand for at være proaktiv og prøve noget nyt..

Gro Clock VIRKER!!! Ligesom i virker virkelig godt.. Vores søn sover længere om morgen – ikke bare 10 min, men næsten en hel time – vi har nærmest travlt om morgenen, det er vi ikke vant til og Storebror er tydligt gladere over den ekstra søvn – og MERE end lykkelig når solen kommer frem.

Læs om dette lille vidunder her: Gro Clock

Gro Clock vækkeur
Gro Clock vækkeur
Vis knapper
Gem knapper