Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

At tænke et sygt barn rask!

Jeg har nævnt sætningen før. Det var den sætning, som lægen sagde, da vi blev udskrevet med Lillebror. At det sværeste ved at have haft et sygt barn, er at tænke det rask igen.

Jeg ved det udemærket godt. At Lillebror efter to måneder på hospitalet og en operation – som det lange ar over maven dagligt minder os om – på mest vidunderlig vis blev rask og endnu mere utroligt uden nogle mén.

Altså udover de mén man får af at være indlagt i to måneder. Jeg ved jo reelt ikke, hvad det betyder for Lillebror, så jeg kan kun tale for mig selv. Det giver større mén, end jeg nogensinde havde drømt om.

Jeg er stadig dagligt taknemmelig over, at det lille menneske er trygt hjemme i vores arme og fra den positive side, så har det sgu ærlig talt sat livet i perspektiv. At have eller have haft et alvorligt sygt barn er den frygteligste ting man som forælder kan udsættes for, så ting som før var “problemer” er mere en “pyt det går nok” nu. Og det er jo fantastisk, at vi også kan bruge Lillebrors sygdom positivt.

Men der er også skyggesiden.. Den side hvor jeg…

  • …dagligt er bange for, han skal blive syg igen.
  • …bekymrer mig om, hvor stor betydning de første to måneder har for ham, det kan man jo ikke måle på.
  • …altid har en forventning om, at min mand skal råbe efter mig, fordi noget er galt, når han går ind og tjekker det sovende barn!! Det giver mig hjertebanken hver gang!
  • …kan bryde sammen ud af ingenting, fordi et billede fra hospitalstiden pludselig dukker frem på nethinden.
  • …ikke kan tåle at se noget om syge børn uden at det i den grad ødelægger mig.
  • …fravælger flere børn af frygt for at få endnu et sygt barn.. Brændt barn skyr ilden.

Jeg arbejder på at tænke anderledes og vil gøre alt for at Lillebror ikke skal fornemme det. For min frygt må ikke påvirke ham – han skal have lov til at vokse op som det helt almindelige barn han er. Aldrig har ordet almindelig været mere positivt!

De fleste børn er heldigvis raske og jeg vi gerne slå et slag for, at vi DÆL DULME husker at sætte pris på det!! Hver dag!!

Lillebror - At tænke et sygt barn rask!
Lillebror – At tænke et sygt barn rask!
Vis knapper
Gem knapper