Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

Abeleg.dk

Abeleg.dk - Logo
Abeleg.dk – Logo

Her på Godtelotten.dk kan vi godt lide online børnebutikker med gode tilbud på kvaliteteslegetøj! LirumLarumleg.dk og Abeleg.dk er to af vores foretrukne “børnebixser” og herunder kan du finde en kort anmeldelse og vores erfaringer med Abeleg.dk.

Udvalg
Hos børnebutikken Abeleg.dk udvælger de nøje alle deres produkter med fokus på produkternes indflydelse på miljøet og at det er legetøj der fremmer barnets udvikling. Derfor har de et stort udvalg af kvalitetslegetøj fra f.eks. PUKY, Rubens Barn, Clics, Plus-Plus samt LEGO og BRIO.

Under deres hovedkategorier finder du nemt det legetøj du har brug for:

  • Under kategorien “Leg vi elsker” finder du alt det bedste legetøj fra mærker som for eksempel LEGO, Puky, Plus-Plus, Dantoy, Playmobil, Magformers. Der finder du alle de bedste mærker og som altid er denne kategori også fyldt med legetøj af fantastisk kvalitet.
  • “Babyleg” er en kategori fyldt med legetøj og andre produkter til de allermindste fra bl.a. BRIO, Tolo og Ambi Toys. I Babyleg finder du produkter som rangler, puttekasser, bamser og figurer, der stimulerer, udvikler og underholder babyen.
  • Under “Børneværelset og dekoration” finder du en masse lækkert til børneværelset. Både i form af børnemøbler, tæpper, højstole og andre accessories til værelset og hjemmet med børn.
  • Kategorien “Leg udenfor” er fyldt med det bedste legetøj når der skal leges i haven eller på terrassen. Med Puky løbecyklerne, kanalsystemet med vand og både fra Aquaplay eller sandlegetøj fra Dantoy er der til mange timers sjov i haven.
  • Kategorien “Spil” giver sig selv – den er fyldt med masser af spændende spil! Børnespil, Familiespil og Kortspil mv. Spil hjælper børn til at skulle tænke selv og samtidig er det rigtig sjovt og god underholdning.
  • “Kreativitet” er kategorien for kreative børn. I denne kategori finder du kvalitetslegetøj fra både LEGO (DUPLO), Magformers, Kapla, Plus-Plus og Clics.
  • “Drengelegetøj” og “Pigelegetøj” er to kategorier Abeleg.dk har lavet for at det skal være nemt for dig at finde netop det produkt du søger. Her kan du lade dig inspirere til at finde det perfekte legetøj til dine børn. Du finder alverdens legetøj af høj kvalitet, men inddelt efter om det er målrettet mod piger eller mod drenge. Under “Pigelegetøj” findes for eksempel dukker fra Rubens Barn og Barbie eller det seje LEGO Ninjago og Clics Brandvæsen i “Drengelegetøj”.

Abeleg.dk er af den overbevisning at kvaliteten på legetøj hænger sammen med barnets udvikling. Kvalitet for os er når legetøjet er holdbart og kan tåle den leg det bliver udsat for, men det handler også om, hvorvidt barnet bliver underholdt og at legetøjet er fremmende for barnets udvikling og stimulering

Fragt, levering og gode tilbud
En af de bedste ting ved Abeleg.dk er at de har hurtig levering og fri fragt, hvis du bestiller for over 700 kr. Derudover finder du altid super gode tilbud på deres site, ofte op til 30% plus på din første ordre får du ekstra 10% rabat hvis du bruger koden “10RABAT”!

Abeleg.dk - 10% Rabat på din første ordre
Abeleg.dk – 10% Rabat på din første ordre

Konklusion
Her hos Godtelotten er vi ikke i tvivl. Selvom Abeleg.dk er en forholdsvis ny online børnebutik, så kommer man ikke udenom de gode priser, den hurtige levering og ikke mindst det bredeudvalg. Så hvadenten du er på udkig efter en gave eller en bare lidt nyt legetøj til børnene derhjemme, så gør dig den tjeneste at tjekke Abeleg.dk ud! (og gør brug af rabatkoden ovenfor :-))

Godtelotten giver Abeleg.dk 5 ud af 5 godter!

5 godter

Om Abeleg.dk
Det er brødrene, Tobias og Kristoffer, der står bag Abeleg.dk. Tobias og Kristoffer er opvokset med legetøj i blodet. Familien har nemlig beskæftiget sig med legetøj, siden de to var helt små. Derfor var det næsten uundgåeligt, at brødrene tog springet, og åbnede deres egen webshop. I slutningen af august 2015, så Abeleg.dk dagens lys for første gang.

Abeleg.dk - Ejerne Tobias og Kristoffer
Abeleg.dk – Ejerne Tobias og Kristoffer

Abeleg.dk – Legetøj af højeste kvalitet til børn i alle aldre!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Abeleg.dk
Author Rating
51star1star1star1star1star
Vis knapper
Gem knapper