Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

Kropsbehandlinger og body-SDS

En kropbehandling eller kropsterapi kan måske lyde abstrakt – og hvad er body-SDS, spørger mange om. Men fortvivl ikke, vi er til for at hjælpe her på Godtelotten.dk 🙂

En behandling af slagsen tager omkring 1 time. Tiden er dog ikke afgørende for behandlingens resultat, da nogle klienter tager hurtigere imod end andre og lærer åndeteknikken, der anvendes.

Alt efter klientens behov består en behandling inden for body-SDS af pulserende massageteknikker, lette ledfrigørelser, åndedrætsteknikker og evt. samtaleterapi / psykoterapi. Massagen er en dybdegående massage eller kropsterapi, som er bygget op omkring kroppens mange led og meridianbaner ifølge kinesisk akupunkter og medicinsk forståelse.

Meridianbaner bruges af body-SDS i Københan og omegn

“Jeg arbejder ud fra kroppens hyppige spændinger i muskler, led og organer, idet jeg arbejder med meridianbaner, zonepunkter, åndedrætsteknikker, muskler, ledspejlinger mm. Behandlingen foregår på en briks, hvor du ligger på ryggen eller maven iført undertøj med et tæppe over dig,” fortæller Lise Lillesøe, der er uddannet som kropsbehandler hos Body-SDS i København samt psykoterapeut inden for Hakomi-retningen, der er ny i Danmark og effektiv til sit formål som holistisk psykometode.

Body SDS
Body SDS
Vis knapper
Gem knapper