Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

Sommerudsalg – spar op til 50%!

Her på Godtelotten.dk elsker vi gode tilbud og udsalg. Derfor tænkte vi at selvom der er gået sommerferie i den, så var det på sin plads med en hurtig post ift. det igangværende sommerudsalg. Bedst af alt, der er “slutspurt” flere steder, så du kan spare op til 50% på børnetøj, legetøj og alt til din nyfødte baby. Tjek de gode tilbud ud herunder og gå shop-amok 🙂

NAME IT – børnetøj
Lige nu kører NAME IT udsalg, hvor man kan spare op til 50%. De har fedt børnetøj samt smart tøj til teenagere mv. Klik her for at tjekke det ud!

SmartKidz.dk
SmartKidz.dk har masser af fedt børnetøj og alt hvad du skal bruge til din nyfødte. De har netop nu 50% på en masse fedt tøj i restlageret og 20% på alt til din nyfødte baby! SmartKidz.dk fører bl.a. mærkerne Papfar, By Clara, Småfolk, Small Rags og Petit by Sofie Schnoor.

Parcellet.dk
Parcellet.dk er en af vores favorit børnewebshops og vi har tidligere skrevet om dem i denne anmeldelse af Cama Copenhagen pusletasken. De har altid gode tilbud og pt. kan du spare op til 50% på meget lækkert børnetøj og udstyr fra mærker som Baby Zoo, Panther, Pépé, MarMar, Filibabba og mange mange andre. Klik her for at shoppe udsalg!

Kids-world.dk
Hos Kids-world.dk har de et KÆMPE udvalg med mere end 13.000 varer og netop nu er deres sommerudsalgs-slutspurt igang med besparelser på op op til 50%! Du kan bl.a spare 50% på Katvig, Noa Noa, Danefæ og mange andre fede brands! Klik på dette link for at se alle de gode tilbud.

Reimashop.com
Reima har også “summer final sale” og har op til 50% på en masse varer. Alt fra sandaler, solhatte og t-shirts til regntøj, flyverdragter og støvler. Klik her for at se mere!

Solbutikken.dk
Nu da det er sommer, så må vi ikke glemme Solbutikken.dk. Selvom sommeren lader vente på sig her i DK så har de rigtig meget lækkert badetøj på udsalg med op til 50% rabat fra mærker som Danefæ, Protest, Blossom, Småfolk og mange andre! Så hvadenten du regner med at sommeren kommer til Danmark eller i rejser en tur sydpå til hedebølgen, så tjek Solbutikken.dk´s udvalg og tilbud ud via dette link.

Sommerudsalg
Sommerudsalg
Vis knapper
Gem knapper