Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

Black Friday – Børnetøj, legetøj og julegaver med stor rabat!

Så er det på fredag (den 24. november 2017) det går løs og “Black Friday” rammer landet! Det er her du skal købe stort ind af lækkert mærkevarebørnetøj til dine små poder, kvalitetslegetøj og ikke mindst sørge for at årets julegaver kommer i hus, da der er STORE rabatter at hente!

BLACK FRIDAY – BØRNETØJ, LEGETØJ OG JULEGAVER MED STOR RABAT!
BLACK FRIDAY – BØRNETØJ, LEGETØJ OG JULEGAVER MED STOR RABAT!

De seneste år har danskerne taget Black Friday til sig og det er nu den største shoppingdag i løbet af hele året! Og det gælder ikke mindst børnetøj og legetøj.

Her på Godtelotten.dk glæder vi os til fredag og har allerede fået et lille sneak peak på de gode tilbud og vi kan roligt sige at I godt kan begynde at glæde Jer og have Dankortet klar! Vi har derfor lavet en kort liste over fire af vores yndlingswebshops der kører Black Friday kampagner med vanvittige priser. Men du skal være hurtig, hvis du vil have del i de gode tilbud, allerede klokken 00.01 sættes priserne ned:

  • Abeungen.dk – op til 70% rabat på Black Friday. Abeungen sælger kvalitetsprodukter til børn fra 0 – 8 år, primært legetøj, barsels- og dåbsgaver. De har 5 Trustpilot stjerner og er e-mærket.
  • Babytoys.dk – Store Black Friday rabatter på kvalitetslegetøj til børn. Alt legetøj som bliver solgt hos Babytoys.dk er i rigtig høj kvalitet fra bl.a. Brio, Plan Toys, Krea, MaMaMeMo. Endvidere er sitet e-mærket, har 5 Trustpilot stjerner og leverer fra dag til dag.
  • BabyFryd.dk – Gode Black Friday tilbud med over 50% rabat på de førende danske børnetøjsmærker som f.eks. Molo, Katvig, Småfolk og Danefæ. Babyfryd.dk har tøj fra 0-12 år og leverer fra dag til dag.

Nedtællingen er igang!

Om Black Friday
Black Friday har sine rødder i USA, hvor dagen gennem mange år har været årets største shoppingdag med gode tilbud og mange penge at spare.

Vis knapper
Gem knapper