Op til 50% rabat på kvalitetsbørnetøj!
Store rabatter på legetøj, møbler og børnetøj HER

Vuggestuestart

Det lød som noget meget simpelt og helt fantastisk – barnet skulle efter 19 måneder hjemme hos mor endelig i vuggestue! Jeg skulle have tid til at puste (eller rettere ordne praktiske ting) og knægten skulle over til en masse fis og ballade.

Men kors i r….! Hvorfor var der ingen, som havde fortalt mig, at det er mega hårdt at køre det lille barn ind i vuggestuen? Han var ikke helt enig i, at det var mega fedt at blive sat af et nyt sted og så bestemt ingen fordele i, at mor her også havde tænkt sig at gå! Det skal siges, at han klarede det SÅ flot og nu stortrives i – hvad vi synes – er verdens bedste vuggestue, men det var et par drøje første uger, hvor graviditetshormoner og tårekanaler endnu en gang blev testet til fulde!

Men nu er det sjovt.. For alle parter.. For vi har som sagt fundet den bedste vuggestue, man kunne tænke sig – skønne engagerede voksne, glade børn og masser af sjove aktiviter og dejlig mad. Så det er dejligt at aflevere om morgenen og se det lille menneske vinke farvel og når man kommer og henter, så er det et glad barn som oftest har lim, maling eller andet godt på tøjet – man er ikke i tvivl om, at det har været endnu en dag med nye, sjove og gode udfordringer:-)

Vuggestue Start
Vuggestue Start
Vis knapper
Gem knapper